CARTA DE MENJARS

Prova els nostres exquisits formatges i embotits locals i internacionals, amb opcions per a vegetarians i vegans.

Aperitius

PA DE MASSA MARE

Pa de massa mare.

2,7€

Pa amb Tomàquet

Pa de massa mare amb polpa de tomàquet i el nostre adob especial d’alfàbrega.

3,4€

Pa amb Tomàquet

Gildas (2UN):

2,5 la unitat.

4,5€

Gildas
GILDAS

Olives amanides

Olives de diferents varietats amanides amb el nostre adob especial.

2,8€

Olives amanides

ESCALIVADA KATSUOBUSHI

Pa de massa mare torrat amb pebrot rostit, anxoves del cantàbric, salsa, oli d’oliva verge extra i Katsuobushi.

13,8€

ESCALIVADA KATSUOBUSHI

Seitons en Cítricos

Seitons en vinagre, en emulsió i ratlladura de cítrics.

12,6€

boquerones en cítricos

MOJAMA DE TONYINA:

Mojama de Barbate IGP, ametlles torrades i ceba vermella de Figueres encurtida.

13,9€

MOJAMA DE TONYINA:

carxofes gourmet

Saltat de carxofes ecològiques, acompanyat d’una suau beixamel de Parmigiano Reggiano DOP i fines tires de cecina artesana de Lleó IGP.

13,4€

Alcachofas/ Crema de parmesano

Delicatessen

Xoriço de León artesà

Xoriço de León artesà amb carn de porc seleccionat. Fumat amb llenya de roure i alzina. Intens i persistent, lleugerament picant i amb una exquisida textura ferma i sucosa.

7,9€

CHORIZO DE LEÓN

Tapa Gorgonzola D.O.P

Segon lloc als World Cheese Awards 22´. Cremós, amb florits celeste-verd clar. De sabor intens i textura suau.

7,9€

tapa gorgo
GORGONZOLA D.O.P

Salame Toscano D.O.P

Carn de porc de primera, amb espècies típiques. Maduració lenta, sabor intens, textura delicada i un bouquet aromàtic exquisit.

8,4€

SALAME TOSCANO D.O.P

Compte jura D.O.P 24 meses

Dels millors fromages francesos, elaborat a Jura. De Vaca, refinat en rodes per 24 mesos. De sabor intens, aromàtic i afruitat, amb cristalls de tirosina que es desfan a la boca.

8,2€

COMTE JURA D.O.P

Coppa Piacentina D.O.P

La Coppa Piacentina DOP, de carn de l’àrea cervical de porcs de primera qualitat criats a Emilia Romagna. Destaca per la seva dolçor, gràcies al perfecte equilibri entre greix, carn, sal i espècies.

7,9€

COPPA PIACENTINA D.O.P

Semicurado payoyo cabra

Semicurat artesanal de llet sencera de cabra payoya que habita a la serra de Grazalema. Textura suau i cremosa, amb gust de fruita seca i un toc d’acidesa. Madurat 35 dies.

7,8€

PAYOYO CABRA

TAULA D'EMBOTITS

3 embotits artesanals sense additius i de zones seleccionades

17,8€

Tabla embutidos
TAULA D'EMBOTITS

TAULA DE FORMATGE

3 formatges sense sense additius, artesanals i ecològics, provinents de zones de producció controlades

17,8€

Tabla de quesos
TAULA DE FORMATGE

mix artesanal

Mix de 2 formatges i 2 embotits per triar: artesanals i ecològics, de ramaderia ètica i provinents de zones de producció seleccionades d’Espanya, França i Itàlia.

23,5€

TAULA DE FORMATGE

SIP & ORGANIC SAVOUR

Tots els nostres còctels estan fets amb vi natural, licors nobles i ingredients ecològics i sense additius.

Bloody Garage

Vodka premium orgànic, suc de tomàquet biodinàmic 100% natural sense additius, suc fresc de llima i les nostres exclusives salses picants artesanals elaborades a Garage.

13€

Bloody garage
BLOODY GARAGE

GIN tonic

Ginebra orgànica premium, tònica orgànica premium, llimona.

11€

Gin Tonic
GIN TONIC

EXPRESSO MARTINI

Vodka orgànic premium, licor de cafè orgànic, panela orgànica, batut de cafè d’especialitat d’origen Brasil i gel.

10€

Expresso martini
EXPRESSO MARTINI

Vermut Natural

Vermut Natural, elaborat a base de vi natural sense additius, macerat amb herbes especials durant aproximadament 24 mesos, acompanyat de cítrics ecològics.

6,5€

Vermut Garage
SPRITZ NATURAL

SPRITZ NATURAL

Spritz amb vermut natural sense additius del Penedès, cava del Penedès, ambdós sense additius, i un toc de taronja ecològica.

8€

Spritz natural
SPRITZ NATURAL

Moscow Mule

Ginebra premium orgànic, cervesa de gingebre orgànica, llimona.

11€

MOSCOW MULE

MÉS GASTRO

STEAK TARTARE

Steak tartare, cendra vegetal, crema de vi blanc natural.

15,6

Steak tartare
STEAK TARTARE

Coliflor muhammara

Coliflor rostit, base de muhammara, pistatxos melassa de magrana, oli d’oliva i germinats de pèsol.

15,4€

Coliflor Muhammara

HOT CLUB SANDWICH

Pa de massa mare amb porchetta rostida a Garage, kimchi casolà i maionesa especial.

16,8€ 

HOT CLUB SANDWICH

Pastanagues rostides

Pastanagues de cultiu ecològic rostides amb crema de mongetes trufades i gremolata de pinyons país de Vilalba Sasserran, Vallès Oriental.

16,6€ 

Pastanagues rostides

Burrata fumada amb Remolatxes rostides

Remolatxes rostides, marinades amb vinagre de Cab. S, sobre un cor de burrata fumada, toc de pols de porro, herbes fresques, ratlladura de llimona i llavors de mostassa.

17,2€ 

Burrata ahumada/ Remolacha
Burrata fumada amb Remolatxes

VITELLO TONNATO

Tapa de rodó de vedella cuinat a baixa temperatura, cobert amb una cremosa salsa de tonyina, tàperes, anxoves i el seu propi suc de cocció.

17,4€

VITELLO TONNATO

Pop anticucho

Pop fresc fet a Garage, rostit amb espècies. Causa de patates, ají groc i llima. Floretes comestibles de temporada.

20€

PULPO GARAGE

Onsen Tamago Seps

Ou Onsen sobre una suau crema de moniato ecològic i carbassa rostida, acompanyat de rovellons, bolets de temporada i brots frescos, amb un toc d’oli d’alfàbrega.

16,8€ 

Onsen Tamago Seps

Porros en mantega torrada

Porros ecològics rostits en mantega torrada, con de crema de salsa Shoyu fermentada, avellanes ecològiques de Reus picades i brots frescos de pèsol.
 

16,2€ 

puerros en mantequilla Tostada
Porros en mantega torrada

Boniato eco rostit

Boniato ecològic rostit servit sobre una fresca amanida d’herbes, amb notes destacades de julivert i coriandre, acompanyat de salsa tzatziki i crema de formatge 

16,8€

Boniato
Boniato eco rostit

Albergínia Okonomiyaki

Albergínia rostida, maionesa de sèsam, salsa especial, ceba xinesa i llavors de sèsam.

13,9€

Albergínia Okonomiyaki

Tiradito Corvina Curada

Tiradet de corbina curada de llotja fresca curada 24 h, llet de tigre, ají groc, oli d’alfàbrega i microcilatre.

16,8€

Tiradito Corvina Curada

Burrata amb figues rostides

Burrata en amanida de créixens d’aigua, figues rostides, reducció de balsàmic, albaca, i nous picades.

14,8€ 

BURRATA HIGOS

LAS ZAMBUS

Zamburiñas gallegues, crema d’all blanc i perles de bitxo i oli d’oliva.

15,9€ 

Zambus
ZAMBURIÑAS GALLEGAS

Veggy Red

Remolatxa rostida, baies fermentades, cremós de ricotta i radicchio.

15,6€

VEGGY RED

Burrata ceps

Burrata, base de Bolet Ceps emulsionat de romaní, saltejat de xampinyons amb ceba vermella i oli de tòfona.

 13,8€ 

Burrata
BURRATA CEPS

Carxofa Romesco

Crema de salsa Romesco amb Carxofes rostides, Coppa crisps, brots de pèsols i oli de julivert.

15,8€

Alcachofa Romesco
Carxofa Romesco

Postres

PANNA COTTA AL VERMUt NATURAL

Panna Cotta aromatitzada amb vainilla en branca al vermut natural amb fruits vermells en gelea i menta.

7€

Tartaleta Frutas

Choco cherry al vino natural

Tartaleta freda amb crema de xocolata orgànica 80% cacau procedent de Guinea, coberta de cireres amb vi negre natural i espècies.

7€

Chocolate con cerezas al vino natural
Choco cherry al vi natural

Tiramisú

Suau escuma de mascarpone, cafè expresso d’especialitat i bescuits de soletilla, realçat amb un toc de licor de Marsala i un delicat espolvorejat de cacau pur ecològic.

7,2€

Tiramisú

Pastís de formatge casolana

Pastís casolana de formatge Gorgonzola DOP i Comté de Jura amb la nostra melmelada casolana de maduixa i canyella.

7,6€

tarta de queso
Pastís de formatge

xoco galeta CASOLANA

Galeta casolana, crema de xocolata negra especiada i pera macerada al vi blanc natural.

7,2€

Choco