CARTA DE MENJARS
Prova els nostres exquisits formatges i embotits locals i internacionals, amb opcions per a vegetarians i vegans.
Aperitius
PA DE MASSA MARE
Pa de massa mare.
2,7€
Pa amb Tomàquet
Pa de massa mare amb polpa de tomàquet i el nostre adob especial d’alfàbrega.
3,4€
Gildas (2UN):
2,5€ la unitat.
4,5€
Olives amanides
Olives de diferents varietats amanides amb el nostre adob especial.
2,8€
ESCALIVADA KATSUOBUSHI
Pa de massa mare torrat amb pebrot rostit, anxoves del cantàbric, salsa, oli d’oliva verge extra i Katsuobushi.
13,8€
Seitons en Cítricos
Seitons en vinagre, en emulsió i ratlladura de cítrics.
12,6€
MOJAMA DE TONYINA:
Mojama de Barbate IGP, ametlles torrades i ceba vermella de Figueres encurtida.
13,9€
carxofes gourmet
Saltat de carxofes ecològiques, acompanyat d’una suau beixamel de Parmigiano Reggiano DOP i fines tires de cecina artesana de Lleó IGP.
13,4€
Delicatessen
Xoriço de León artesà
Xoriço de León artesà amb carn de porc seleccionat. Fumat amb llenya de roure i alzina. Intens i persistent, lleugerament picant i amb una exquisida textura ferma i sucosa.
7,9€
Tapa Gorgonzola D.O.P
Segon lloc als World Cheese Awards 22´. Cremós, amb florits celeste-verd clar. De sabor intens i textura suau.
7,9€
Salame Toscano D.O.P
Carn de porc de primera, amb espècies típiques. Maduració lenta, sabor intens, textura delicada i un bouquet aromàtic exquisit.
8,4€
Compte jura D.O.P 24 meses
Dels millors fromages francesos, elaborat a Jura. De Vaca, refinat en rodes per 24 mesos. De sabor intens, aromàtic i afruitat, amb cristalls de tirosina que es desfan a la boca.
8,2€
Coppa Piacentina D.O.P
La Coppa Piacentina DOP, de carn de l’àrea cervical de porcs de primera qualitat criats a Emilia Romagna. Destaca per la seva dolçor, gràcies al perfecte equilibri entre greix, carn, sal i espècies.
7,9€
Semicurado payoyo cabra
Semicurat artesanal de llet sencera de cabra payoya que habita a la serra de Grazalema. Textura suau i cremosa, amb gust de fruita seca i un toc d’acidesa. Madurat 35 dies.
7,8€
TAULA D'EMBOTITS
3 embotits artesanals sense additius i de zones seleccionades
17,8€
TAULA DE FORMATGE
3 formatges sense sense additius, artesanals i ecològics, provinents de zones de producció controlades
17,8€
mix artesanal
Mix de 2 formatges i 2 embotits per triar: artesanals i ecològics, de ramaderia ètica i provinents de zones de producció seleccionades d’Espanya, França i Itàlia.
23,5€
SIP & ORGANIC SAVOUR
Tots els nostres còctels estan fets amb vi natural, licors nobles i ingredients ecològics i sense additius.
Bloody Garage
Vodka premium orgànic, suc de tomàquet biodinàmic 100% natural sense additius, suc fresc de llima i les nostres exclusives salses picants artesanals elaborades a Garage.
13€
GIN tonic
Ginebra orgànica premium, tònica orgànica premium, llimona.
11€
EXPRESSO MARTINI
Vodka orgànic premium, licor de cafè orgànic, panela orgànica, batut de cafè d’especialitat d’origen Brasil i gel.
10€
Vermut Natural
Vermut Natural, elaborat a base de vi natural sense additius, macerat amb herbes especials durant aproximadament 24 mesos, acompanyat de cítrics ecològics.
6,5€
SPRITZ NATURAL
Spritz amb vermut natural sense additius del Penedès, cava del Penedès, ambdós sense additius, i un toc de taronja ecològica.
8€
Moscow Mule
Ginebra premium orgànic, cervesa de gingebre orgànica, llimona.
11€
MÉS GASTRO
STEAK TARTARE
Steak tartare, cendra vegetal, crema de vi blanc natural.
15,6€
Coliflor muhammara
Coliflor rostit, base de muhammara, pistatxos melassa de magrana, oli d’oliva i germinats de pèsol.
15,4€
HOT CLUB SANDWICH
Pa de massa mare amb porchetta rostida a Garage, kimchi casolà i maionesa especial.
16,8€
Pastanagues rostides
Pastanagues de cultiu ecològic rostides amb crema de mongetes trufades i gremolata de pinyons país de Vilalba Sasserran, Vallès Oriental.
16,6€
Burrata fumada amb Remolatxes rostides
Remolatxes rostides, marinades amb vinagre de Cab. S, sobre un cor de burrata fumada, toc de pols de porro, herbes fresques, ratlladura de llimona i llavors de mostassa.
17,2€
VITELLO TONNATO
Tapa de rodó de vedella cuinat a baixa temperatura, cobert amb una cremosa salsa de tonyina, tàperes, anxoves i el seu propi suc de cocció.
17,4€
Pop anticucho
Pop fresc fet a Garage, rostit amb espècies. Causa de patates, ají groc i llima. Floretes comestibles de temporada.
20€
Onsen Tamago Seps
Ou Onsen sobre una suau crema de moniato ecològic i carbassa rostida, acompanyat de rovellons, bolets de temporada i brots frescos, amb un toc d’oli d’alfàbrega.
16,8€
Porros en mantega torrada
16,2€
Boniato eco rostit
Boniato ecològic rostit servit sobre una fresca amanida d’herbes, amb notes destacades de julivert i coriandre, acompanyat de salsa tzatziki i crema de formatge
16,8€
Albergínia Okonomiyaki
Albergínia rostida, maionesa de sèsam, salsa especial, ceba xinesa i llavors de sèsam.
13,9€
Tiradito Corvina Curada
Tiradet de corbina curada de llotja fresca curada 24 h, llet de tigre, ají groc, oli d’alfàbrega i microcilatre.
16,8€
Burrata amb figues rostides
Burrata en amanida de créixens d’aigua, figues rostides, reducció de balsàmic, albaca, i nous picades.
14,8€
LAS ZAMBUS
Zamburiñas gallegues, crema d’all blanc i perles de bitxo i oli d’oliva.
15,9€
Veggy Red
Remolatxa rostida, baies fermentades, cremós de ricotta i radicchio.
15,6€
Burrata ceps
Burrata, base de Bolet Ceps emulsionat de romaní, saltejat de xampinyons amb ceba vermella i oli de tòfona.
13,8€
Carxofa Romesco
Crema de salsa Romesco amb Carxofes rostides, Coppa crisps, brots de pèsols i oli de julivert.
15,8€
Postres
PANNA COTTA AL VERMUt NATURAL
Panna Cotta aromatitzada amb vainilla en branca al vermut natural amb fruits vermells en gelea i menta.
7€
Choco cherry al vino natural
7€
Tiramisú
Suau escuma de mascarpone, cafè expresso d’especialitat i bescuits de soletilla, realçat amb un toc de licor de Marsala i un delicat espolvorejat de cacau pur ecològic.
7,2€
Pastís de formatge casolana
Pastís casolana de formatge Gorgonzola DOP i Comté de Jura amb la nostra melmelada casolana de maduixa i canyella.
7,6€
xoco galeta CASOLANA
Galeta casolana, crema de xocolata negra especiada i pera macerada al vi blanc natural.
7,2€