CARTA DE MENJARS
Prova els nostres exquisits formatges i embotits locals i internacionals, amb opcions per a vegetarians i vegans.
Aperitius
PA DE MASSA MARE
Pa de massa mare.
2,8€
Pa amb Tomàquet
Pa de massa mare amb polpa de tomàquet i el nostre adob especial d’alfàbrega.
3,5€
Gildas (2UN):
2,9 la unitat.
5,4€
Olives amanides
Olives de diferents varietats amanides amb el nostre adob especial.
2,8€
Seitons en Cítricos
Seitons en vinagre, en emulsió i ratlladura de cítrics.
12,6€
MOJAMA DE TONYINA:
Mojama de Barbate IGP, ametlles torrades i ceba vermella de Figueres encurtida.
13,9€
carxofes gourmet
Saltat de carxofes ecològiques, acompanyat d’una suau beixamel de Parmigiano Reggiano DOP i fines tires de cecina artesana de Lleó IGP.
13,4€
Delicatessen
Xoriço de León artesà
Xoriço de León artesà amb carn de porc seleccionat. Fumat amb llenya de roure i alzina. Intens i persistent, lleugerament picant i amb una exquisida textura ferma i sucosa.
7,5€
Tapa Gorgonzola D.O.P
Segon lloc als World Cheese Awards 22´. Cremós, amb florits celeste-verd clar. De sabor intens i textura suau.
7,6€
Coppa Piacentina D.O.P
La Coppa Piacentina DOP, de carn de l’àrea cervical de porcs de 1ª qualitat. Destaca per la seva dolçor, gràcies al equilibri entre greix, carn, sal i espècies.
7,6€
Compte jura D.O.P 24 meses
Dels millors fromages francesos, elaborat a Jura. De Vaca, refinat en rodes per 24 mesos. De sabor intens, aromàtic i afruitat, amb cristalls de tirosina que es desfan a la boca.
7,9€
Salame Toscano D.O.P
Carn de porc de primera, amb espècies típiques. Maduració lenta, sabor intens, textura delicada i un bouquet aromàtic exquisit.
7,6€
Semicurado cabra Payoya
Semicurat artesanal de llet sencera de cabra payoya que habita a la serra de Grazalema. Textura suau i cremosa, amb gust de fruita seca i un toc d’acidesa. Madurat 35 dies.
7,8€
TAULA DE FORMATGE
3 formatges sense sense additius, artesanals i ecològics, provinents de zones de producció controlades
17,8€
TAULA D'EMBOTITS
3 embotits artesanals sense additius i de zones seleccionades
17,8€
mix artesanal
Mix de 2 formatges i 2 embotits per triar: artesanals i ecològics, de ramaderia ètica i provinents de zones de producció seleccionades d’Espanya, França i Itàlia.
23,8€
MÉS GASTRO
STEAK TARTARE
Steak tàrtar de vedella ecològica de Girona, amanit al nostre estil, amb cendra vegetal, rave Daikon vermell i punts d’allioli.
18,8€
Tomàquets i figues rostides amb Labneh de Payoya
Tomàquets de temporada i figues rostides, amb festucs sobre cremós labneh de formatge Payoya, amanit amb alfàbrega i menta, i flors de temporada.
16,5€
VITELLO TONNATO
Tapa de rodó de vedella cuinat a baixa temperatura, cobert amb una cremosa salsa de tonyina, tàperes, anxoves i el seu propi suc de cocció.
17,8€
Tàrtar de Pop i Cirera
La nostra proposta fresca, saborosa i de temporada: pop cuit a casa, cireres fresques, tàperes i un amaniment suau. Servit sobre una crema tèbia d’api amb cítrics.
19,2€
Tiradito Corvina Curada
Tiradet de corbina curada de llotja fresca curada 24 h, llet de tigre, ají groc, oli d’alfàbrega i microcilatre.
18,5€
ESCALIVADA KATSUOBUSHI
Pa de massa mare torrat amb pebrot rostit, anxoves del cantàbric, salsa, oli d’oliva verge extra i Katsuobushi.
15,8€
Pastanagues eco de colors rostides
17,5€
Pastanagues eco rostides
16,8€
Coliflor muhammara
Coliflor rostit, base de muhammara, pistatxos melassa de magrana, oli d’oliva i germinats de pèsol.
16,8€
Guisantes Gochugaru
Guisantes del Maresme salteados con chalota picada, mantequilla, cítricos y pimienta, servidos sobre una cremosa base de labneh, aceite de gochugaru y hierbas frescas.
19€
Picantó amb Mantega de Tòfona
Picantons de camp rostits al forn amb mantega de tòfona, salsa demiglace casolana cuinada a foc lent (24 h) i ordi perlat amb verdures de temporada.
19€
Espárragos Blancs grenobloise
Espàrrecs blancs ecològics amb D.O. Navarra, servits amb una delicada salsa grenobloise, beurre noisette i un top de cruixents de pa de massa mare.
18€
Pop anticucho
Pop fresc fet a Garage, rostit amb espècies. Causa de patates, ají groc i llima. Floretes comestibles de temporada.
23,8€
Pastanagues rostides
Pastanagues de cultiu ecològic rostides amb crema de mongetes trufades i gremolata de pinyons país de Vilalba Sasserran, Vallès Oriental.
16,6€
HOT CLUB SANDWICH
Pa de massa mare amb porchetta rostida a Garage, kimchi casolà i maionesa especial.
17,8€
Albergínia Okonomiyaki
Albergínia rostida a baixa temperatura, top de maionesa de sèsam, salsa okonomiyaki casolana, ceba tendra, llavors de sèsam i microbrots variats
16,8€
Burrata fumada amb Remolatxes rostides
Remolatxes rostides, marinades amb vinagre de Cab. S, sobre un cor de burrata fumada, toc de pols de porro, herbes fresques, ratlladura de llimona i llavors de mostassa.
17,2€
Onsen Tamago Seps
Ou Onsen sobre una suau crema de moniato ecològic i carbassa rostida, acompanyat de rovellons, bolets de temporada i brots frescos, amb un toc d’oli d’alfàbrega.
16,8€
Porros en mantega torrada
16,2€
Boniato eco rostit
Boniato ecològic rostit servit sobre una fresca amanida d’herbes, amb notes destacades de julivert i coriandre, acompanyat de salsa tzatziki i crema de formatge
16,8€
Alcachofa asada Romesco
Alcachofa asada de cultivo ecológico en base de crema de salsa romesco con virutas de Speck ahumado Alto Adige IGP.
17€
Puerros Asados
Puerros tiernos de cultivo ecológico asados en base de humus de pipas tostadas, mostaza Dijon de grano antigua y trozos de pomelo rosado.
16,8€
Burrata amb figues rostides
Burrata en amanida de créixens d’aigua, figues rostides, reducció de balsàmic, albaca, i nous picades.
14,8€
LAS ZAMBUS
Zamburiñas gallegues, crema d’all blanc i perles de bitxo i oli d’oliva.
15,9€
Veggy Red
Remolatxa rostida, baies fermentades, cremós de ricotta i radicchio.
15,6€
Postres
lemon pie
Delicious Lemon Pie with a homemade crumble base, filled with lemon cream and freshly torched meringue.
7,6€
haba tonka Choco
Homemade biscuit tart with 70% organic Belgian dark chocolate cream, pears in natural white wine, and a delicate touch of organic Tonka bean, an Amazonian seed with exotic aroma and flavor.
7,2€
PANNA COTTA AL VERMUt NATURAL
Panna Cotta aromatitzada amb vainilla en branca al vermut natural amb fruits vermells en gelea i menta.
7€
Pastís de formatge casolana
Pastís de formatge casolà de Gorgonzola i Comté, acompanyat de la nostra melmelada casolana de temporada de pruna i figues.
7,8€
Tiramisú
Suau escuma de mascarpone, cafè expresso d’especialitat i bescuits de soletilla, realçat amb un toc de licor de Marsala i un delicat espolvorejat de cacau pur ecològic.
7,2€
Organic Sip and Savour
Tots els nostres còctels estan fets amb vi natural, licors nobles i ingredients ecològics i sense additius.
Bloody Garage
Vodka premium orgànic, suc de tomàquet biodinàmic 100% natural sense additius, suc fresc de llima i les nostres exclusives salses picants artesanals elaborades a Garage.
13€
Vermut Natural
Vermut Natural, elaborat a base de vi natural sense additius, macerat amb herbes especials durant aproximadament 24 mesos, acompanyat de cítrics ecològics.
6,5€
Moscow Mule
Ginebra premium orgànic, cervesa de gingebre orgànica, llimona.
11€
EXPRESSO MARTINI
Vodka orgànic premium, licor de cafè orgànic, panela orgànica, batut de cafè d’especialitat d’origen Brasil i gel.
10€
SPRITZ NATURAL
Spritz amb vermut natural sense additius del Penedès, cava del Penedès, ambdós sense additius, i un toc de taronja ecològica.
8€
Dark 'n' Stormy
Rom premium Kraken, ginger beer, llima, angostura i gel.
12€
GIN tonic
Ginebra orgànica premium, tònica orgànica premium, llimona.
11€
Cuina amb ànima, respecte i ofici.
Som un projecte familiar, gestionat per qui el vam fundar i el vivim cada dia. Treballem amb productes ecològics, d’origen natural, elaboracions artesanes i amb denominació d’origen. Cada plat que surt de la nostra cuina està fet amb cura, respecte i compromís.
Triem fer les coses bé, tot i que això suposi costos més elevats i marges més ajustats. Perquè creiem en el valor del producte, en la feina ben feta i en qui la valora.
Si alguna cosa no ha sortit com cal —un error real a cuina o amb el vi—, estarem sempre oberts a escoltar-te i trobar-hi una solució. Però no acceptem devolucions per motius de gust o opinions personals sobre la qualitat. Darrere de cada plat hi ha persones, sous dignes i moltes hores de feina per seguir oferint-vos el millor que sabem fer.
Gràcies per donar suport a una cuina honesta, feta a mà i amb ànima.
