CARTA DE MENJARS

Prova els nostres exquisits formatges i embotits locals i internacionals, amb opcions per a vegetarians i vegans.

Aperitius

PA DE MASSA MARE

Pa de massa mare.

2,8€

Pa amb Tomàquet

Pa de massa mare amb polpa de tomàquet i el nostre adob especial d’alfàbrega.

3,5€

Pa amb Tomàquet

Gildas (2UN):

2,9 la unitat.

5,4€

gilda
GILDAS

Olives amanides

Olives de diferents varietats amanides amb el nostre adob especial.

2,8€

Olives amanides

Seitons en Cítricos

Seitons en vinagre, en emulsió i ratlladura de cítrics.

12,6€

boquerones en cítricos

MOJAMA DE TONYINA:

Mojama de Barbate IGP, ametlles torrades i ceba vermella de Figueres encurtida.

13,9€

MOJAMA DE TONYINA:

carxofes gourmet

Saltat de carxofes ecològiques, acompanyat d’una suau beixamel de Parmigiano Reggiano DOP i fines tires de cecina artesana de Lleó IGP.

13,4€

Alcachofas/ Crema de parmesano

Delicatessen

Xoriço de León artesà

Xoriço de León artesà amb carn de porc seleccionat. Fumat amb llenya de roure i alzina. Intens i persistent, lleugerament picant i amb una exquisida textura ferma i sucosa.

7,5€

Garage-Bar-Vino-Natural-Embutidos-Chorizo
CHORIZO DE LEÓN

Tapa Gorgonzola D.O.P

Segon lloc als World Cheese Awards 22´. Cremós, amb florits celeste-verd clar. De sabor intens i textura suau.

7,6€

Garage-Bar-Vino-Natural-Quesos-Gorgonzola
GORGONZOLA D.O.P

Coppa Piacentina D.O.P

La Coppa Piacentina DOP, de carn de l’àrea cervical de porcs de 1ª qualitat. Destaca per la seva dolçor, gràcies al equilibri entre greix, carn, sal i espècies.

7,6€

Garage-Bar-Vino-Natural-Embutidos-Coppa
COPPA PIACENTINA D.O.P

Compte jura D.O.P 24 meses

Dels millors fromages francesos, elaborat a Jura. De Vaca, refinat en rodes per 24 mesos. De sabor intens, aromàtic i afruitat, amb cristalls de tirosina que es desfan a la boca.

7,9€

Garage-Bar-Vino-Natural-Quesos-Compte-Jura
COMTE JURA D.O.P

Salame Toscano D.O.P

Carn de porc de primera, amb espècies típiques. Maduració lenta, sabor intens, textura delicada i un bouquet aromàtic exquisit.

7,6€

Garage-Bar-Vino-Natural-Embutidos-Salame
SALAME TOSCANO D.O.P

Semicurado cabra Payoya

Semicurat artesanal de llet sencera de cabra payoya que habita a la serra de Grazalema. Textura suau i cremosa, amb gust de fruita seca i un toc d’acidesa. Madurat 35 dies.

7,8€

Garage-Bar-Vino-Natural-Quesos-Cabra-Payoyo
PAYOYO CABRA

TAULA DE FORMATGE

3 formatges sense sense additius, artesanals i ecològics, provinents de zones de producció controlades

17,8€

Garage-Bar-Vino-Natural-Tabla-de-Quesos
TAULA DE FORMATGE

TAULA D'EMBOTITS

3 embotits artesanals sense additius i de zones seleccionades

17,8€

Garage-Bar-Vino-Natural-Tabla-Embutidos
TAULA D'EMBOTITS

mix artesanal

Mix de 2 formatges i 2 embotits per triar: artesanals i ecològics, de ramaderia ètica i provinents de zones de producció seleccionades d’Espanya, França i Itàlia.

23,8€

Garage-Bar-Vino-Natural-Tabla-de-Mixta-Quesos-Embutidos
TAULA DE FORMATGE I EMBOTITS

MÉS GASTRO

STEAK TARTARE

Steak tàrtar de vedella ecològica de Girona, amanit al nostre estil, amb cendra vegetal, rave Daikon vermell i punts d’allioli.

18,8

Steak tartar
STEAK TARTARE

Tomàquets i figues rostides amb Labneh de Payoya

Tomàquets de temporada i figues rostides, amb festucs sobre cremós labneh de formatge Payoya, amanit amb alfàbrega i menta, i flors de temporada.

16,5

Tomates & Albaricoques con Labneh de Payoya
Tomàquets Labneh

VITELLO TONNATO

Tapa de rodó de vedella cuinat a baixa temperatura, cobert amb una cremosa salsa de tonyina, tàperes, anxoves i el seu propi suc de cocció.

17,8€

VITELLO TONNATO

Tàrtar de Pop i Cirera

La nostra proposta fresca, saborosa i de temporada: pop cuit a casa, cireres fresques, tàperes i un amaniment suau. Servit sobre una crema tèbia d’api amb cítrics.

19,2€

Tartar de Pulpo
Tartar de Pulpo

Tiradito Corvina Curada

Tiradet de corbina curada de llotja fresca curada 24 h, llet de tigre, ají groc, oli d’alfàbrega i microcilatre.

18,5€

Tiradet de Corbina Curada

ESCALIVADA KATSUOBUSHI

Pa de massa mare torrat amb pebrot rostit, anxoves del cantàbric, salsa, oli d’oliva verge extra i Katsuobushi.

15,8€

ESCALIVADA KATSUOBUSHI

Pastanagues eco de colors rostides

Pastanagues eco de colors rostides al forn, amb gremolata de les seves pròpies fulles (zero waste), herbes fresques i pinyons del Vallès Oriental, servides sobre crema de mongetes trufada.

17,5€ 

Pastanagues eco de colors

Pastanagues eco rostides

Pastanagues eco rostides al forn, amb gremolata de les seves pròpies fulles (zero waste), herbes fresques i pinyons del Vallès Oriental, servides sobre crema de mongetes trufada.

16,8€ 

Pastanagues eco rostides

Coliflor muhammara

Coliflor rostit, base de muhammara, pistatxos melassa de magrana, oli d’oliva i germinats de pèsol.

16,8€

Coliflor Muhammara

Guisantes Gochugaru

Guisantes del Maresme salteados con chalota picada, mantequilla, cítricos y pimienta, servidos sobre una cremosa base de labneh, aceite de gochugaru y hierbas frescas.

19€

Guisantes
Guisantes Gochugaru

Picantó amb Mantega de Tòfona

Picantons de camp rostits al forn amb mantega de tòfona, salsa demiglace casolana cuinada a foc lent (24 h) i ordi perlat amb verdures de temporada.

19€

Picanton
Picantón en mantequilla trufada

Espárragos Blancs grenobloise

Espàrrecs blancs ecològics amb D.O. Navarra, servits amb una delicada salsa grenobloise, beurre noisette i un top de cruixents de pa de massa mare.

18€

Esparragos Grenobloise
Espàrrecs Blancs grenobloise

Pop anticucho

Pop fresc fet a Garage, rostit amb espècies. Causa de patates, ají groc i llima. Floretes comestibles de temporada.

23,8€

PULPO GARAGE

Pastanagues rostides

Pastanagues de cultiu ecològic rostides amb crema de mongetes trufades i gremolata de pinyons país de Vilalba Sasserran, Vallès Oriental.

16,6€ 

Pastanagues rostides

HOT CLUB SANDWICH

Pa de massa mare amb porchetta rostida a Garage, kimchi casolà i maionesa especial.

17,8€ 

HOT CLUB SANDWICH

Albergínia Okonomiyaki

Albergínia rostida a baixa temperatura, top de maionesa de sèsam, salsa okonomiyaki casolana, ceba tendra, llavors de sèsam i microbrots variats

16,8€

Albergínia Okonomiyaki

Burrata fumada amb Remolatxes rostides

Remolatxes rostides, marinades amb vinagre de Cab. S, sobre un cor de burrata fumada, toc de pols de porro, herbes fresques, ratlladura de llimona i llavors de mostassa.

17,2€ 

Burrata ahumada/ Remolacha
Burrata fumada amb Remolatxes

Onsen Tamago Seps

Ou Onsen sobre una suau crema de moniato ecològic i carbassa rostida, acompanyat de rovellons, bolets de temporada i brots frescos, amb un toc d’oli d’alfàbrega.

16,8€ 

Onsen Tamago Seps

Porros en mantega torrada

Porros ecològics rostits en mantega torrada, con de crema de salsa Shoyu fermentada, avellanes ecològiques de Reus picades i brots frescos de pèsol.
 

16,2€ 

puerros en mantequilla Tostada
Porros en mantega torrada

Boniato eco rostit

Boniato ecològic rostit servit sobre una fresca amanida d’herbes, amb notes destacades de julivert i coriandre, acompanyat de salsa tzatziki i crema de formatge 

16,8€

Boniato
Boniato eco rostit

Alcachofa asada Romesco

Alcachofa asada de cultivo ecológico en base de crema de salsa romesco con virutas de Speck ahumado Alto Adige IGP.

17€ 

Alcachofa Romesco
Alcachofa asada Romesco

Puerros Asados

Puerros tiernos de cultivo ecológico asados en base de humus de pipas tostadas, mostaza Dijon de grano antigua y trozos de pomelo rosado.

16,8€ 

Puerros Asados
Puerros Asados

Burrata amb figues rostides

Burrata en amanida de créixens d’aigua, figues rostides, reducció de balsàmic, albaca, i nous picades.

14,8€ 

BURRATA HIGOS

LAS ZAMBUS

Zamburiñas gallegues, crema d’all blanc i perles de bitxo i oli d’oliva.

15,9€ 

Zambus
ZAMBURIÑAS GALLEGAS

Veggy Red

Remolatxa rostida, baies fermentades, cremós de ricotta i radicchio.

15,6€

VEGGY RED

Postres

lemon pie

Delicious Lemon Pie with a homemade crumble base, filled with lemon cream and freshly torched meringue.

7,6€

Lemon Pie
Lemon Pie

haba tonka Choco

Homemade biscuit tart with 70% organic Belgian dark chocolate cream, pears in natural white wine, and a delicate touch of organic Tonka bean, an Amazonian seed with exotic aroma and flavor.

7,2€

Haba Tonka Choco

PANNA COTTA AL VERMUt NATURAL

Panna Cotta aromatitzada amb vainilla en branca al vermut natural amb fruits vermells en gelea i menta.

7€

Tartaleta Frutas

Pastís de formatge casolana

Pastís de formatge casolà de Gorgonzola i Comté, acompanyat de la nostra melmelada casolana de temporada de pruna i figues.

7,8€

garage-bar-tarta-de-queso
Pastís de formatge

Tiramisú

Suau escuma de mascarpone, cafè expresso d’especialitat i bescuits de soletilla, realçat amb un toc de licor de Marsala i un delicat espolvorejat de cacau pur ecològic.

7,2€

Tiramisú

Organic Sip and Savour

Tots els nostres còctels estan fets amb vi natural, licors nobles i ingredients ecològics i sense additius.

Bloody Garage

Vodka premium orgànic, suc de tomàquet biodinàmic 100% natural sense additius, suc fresc de llima i les nostres exclusives salses picants artesanals elaborades a Garage.

13€

Bloody garage
BLOODY GARAGE

Vermut Natural

Vermut Natural, elaborat a base de vi natural sense additius, macerat amb herbes especials durant aproximadament 24 mesos, acompanyat de cítrics ecològics.

6,5€

Vermut Garage
SPRITZ NATURAL

Moscow Mule

Ginebra premium orgànic, cervesa de gingebre orgànica, llimona.

11€

MOSCOW MULE

EXPRESSO MARTINI

Vodka orgànic premium, licor de cafè orgànic, panela orgànica, batut de cafè d’especialitat d’origen Brasil i gel.

10€

Expresso martini
EXPRESSO MARTINI

SPRITZ NATURAL

Spritz amb vermut natural sense additius del Penedès, cava del Penedès, ambdós sense additius, i un toc de taronja ecològica.

8€

Spritz natural
SPRITZ NATURAL

Dark 'n' Stormy

Rom premium Kraken, ginger beer, llima, angostura i gel.

12€

Dark 'n' Stormy

GIN tonic

Ginebra orgànica premium, tònica orgànica premium, llimona.

11€

Gin Tonic
GIN TONIC

Cuina amb ànima, respecte i ofici.

Som un projecte familiar, gestionat per qui el vam fundar i el vivim cada dia. Treballem amb productes ecològics, d’origen natural, elaboracions artesanes i amb denominació d’origen. Cada plat que surt de la nostra cuina està fet amb cura, respecte i compromís.

Triem fer les coses bé, tot i que això suposi costos més elevats i marges més ajustats. Perquè creiem en el valor del producte, en la feina ben feta i en qui la valora.

Si alguna cosa no ha sortit com cal —un error real a cuina o amb el vi—, estarem sempre oberts a escoltar-te i trobar-hi una solució. Però no acceptem devolucions per motius de gust o opinions personals sobre la qualitat. Darrere de cada plat hi ha persones, sous dignes i moltes hores de feina per seguir oferint-vos el millor que sabem fer.

Gràcies per donar suport a una cuina honesta, feta a mà i amb ànima.